Top
Halli Galli
  • Halli Galli
  • Halli Galli
  • Halli Galli
14,95
per stuk

Leeftijd: 6 +
Aantal spelers: 2 - 6
Gemiddelde speeltijd: 15 Minuten

Spectaculair reactiespel. Wie tot 5 kan tellen, kan meedoen! 

Iedere speler krijgt een gedekte stapel kaarten. Op elke kaart staan één of meer vruchten. Om beurten draait iedere speler een kaart om en legt deze op zijn eventueel eerder omgedraaide kaarten. Zo is voor iedere speler altijd maar één kaart zichtbaar. Als van een bepaalde vrucht precies 5 exemplaren zichtbaar zijn, proberen alle spelers zo snel mogelijk op de bel te drukken. Wie dat als eerste doet, krijgt alle open kaarten. Wie geen kaarten meer heeft, is uitgeschakeld. Wie blijft als laatste over?

Halli Galli is niet alleen leerzaam voor jonge kinderen, maar ook uitstekend vermaak voor studenten of families die gewoon even een eenvoudig, gezellig spelletje tussendoor willen spelen.

tactische speeltips:
Het is eenvoudigweg erg belangrijk om snel te tellen en te reageren. Wie alle actuele totalen kan onthouden, heeft een duidelijk voordeel. Ook is het goed om te beseffen dat een nieuwe kaart op een oude komt. Zo kun je soms erg goed gokken dat er 5 van een soort overblijven.Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over