Top
Alle spellen
Wist je dat?
Wij vrijwel alle spellen kunnen leveren?

Voor onze winkel zijn wij altijd op zoek naar de leukste, mooiste en origineelste artikelen die niet op iedere hoek te koop zijn. Maar dat wil niet zeggen dat wij al die andere spellen niet voor je kunnen bestellen. Dus ben je op zoek naar een specifiek spel, laat het ons weten en wij gaan voor je op zoek!

 

Hieronder 5 suggesties van spellen die wij op dit moment niet in ons assortiment hebben, maar wel voor je kunnen bestellen:

 

1. Leg die ipad weg!

Heb je weleens een kind meegemaakt wat niet moet giechelen bij het woord "poep"? Precies! Met dit spel is lachen gegarandeerd! 

Poepspel is het spel waarbij iedereen windt! Leg de kaarten op de goede volgorde en win. Raak zoveel mogelijk kaarten kwijt door kaarten af te leggen. Wat komt er na WC-papier? Handen wassen! Leg zo snel mogelijk de goede kaart met de goede kleur neer. De speler die de meeste kaarten overhoudt, verliest en speelt verder met een drol op zijn hoofd! €17,50

Of ga spoorzoeken! 

Spoorzoeken is een actie-kaartspel voor kinderen. Met de kaarten van het spel kunnen zowel routes, als opdrachten eenvoudig en met veel plezier worden uitgezet. Eén kind zet uit, één of meer kinderen zoeken. Spoorzoeken stimuleert kinderen om keuzes te maken en creatief te zijn. Een leuk spel voor kinderen van 4 tot 12 jaar. € 13,95


2. Onze persoonlijke favoriet: Ticket To Ride Europe

Wij hebben hem zelf al zeker 100 keer gespeeld en hij blijft leuk, in 5 minuten uit te leggen en de spelduur is ongeveer een uur. Hij is beschikbaar in diverse varianten en er is zelfs een Nederlandse uitbreiding beschikbaar! Een perfect spel om met internationale vrienden te spelen en je topografie een handje te helpen. €42,503. Televisie spellen 

Zit jij op zaterdagavond mee te schreeuwen bij al die leuke spellen op TV? Diverse spelshows hebben een variant voor thuis gemaakt. 

Ik hou van Holland verjaardagsspel: €19,95 . Robinson €24,95 . Slimste mens €37,504. Speelgoed van het jaar

Ieder jaar vindt de verkiezing speelgoed van jaar plaats. In 6 categorieën (van 0 tot 12+ jaar) worden spellen genomineerd. Dit jaar onder andere Nijntje’s stoelendans voor kinderen van 0 tot 3 jaar en Cup King voor 8-9 jaar. 
5. Grote namen

De merken die we constant voorbij zien komen in reclames, op ooghoogte in de speelgoedwinkels en in tijdschriften. Heel commercieel maar daardoor niet minder leuk: 

Squla Aardrijkskunde €5,95 .  Jan van Haasteren vertrekhal €17,50 . Pictionary €39,95 
      


Heb je zin gekregen om een nieuw spel te kopen, maar kan je niet wachten, bekijk dan ons assortiment spellen wat direct leverbaar is: http://www.monkeygifts.nl/spellen 

Een kleine greep uit de speelgoed merken die wij kunnen leveren: 999 Games, Identity games, Squla, Days of Wonder, Happy Horse, Ses, Fisher Price, Dubbelzes, Goliath, Jumbo, Loco, Mattel, Ravensburger, Story cubes, Scala, Schleich, Smart games, Story factory en nog heel veel meer!