Top
Informatie
Gratis cadeauverpakking
Je bestelling als cadeau inpakken? Geen probleem! Dit doen we graag voor je en nog gratis ook! Je kan per cadeau aangeven of je het ingepakt wil hebben. 
  
Gratis kaartje
Ook kunnen we een kaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap. Per product kun je aangeven welke tekst er op het kaartje mag.  Dit kost je helemaal niks en maakt je cadeau super persoonlijk!

Brievenbus cadeaus 
Wij hebben ook leuke cadeaus die door de brievenbus passen. De verzendkosten hiervoor zijn slechts €3,95. En het mooiste van alles: Er hoeft niemand thuis te zijn, want het cadeau past door de brievenbus!
Levertijd
De levertijd is afhankelijk van de verzendmethode en betaalkeuze, maar wij versturen je bestelling altijd binnen 24 uur na betaling!
 
Kies je voor de optie "Zelf overmaken" dan wordt de bestelling verzonden zodra de betaling binnen is (in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen)

"Brievenbuspost" en "PostNL" doen er meestal één dag over, heel soms twee.
Afhalen bij een "Kiala" punt duurt meestal iets langer, meestal 3 tot 4 werkdagen.
 
Verzendkosten
Brievenbus cadeaus worden verzonden voor slechts €3,95. 

Kan je wachten? En wil je het pakket ophalen wanneer het jou uit komt? Kies dan voor "Kiala" dit kost €4,00 en duurt 3 tot 4 werkdagen. Je kan de bestelling bij een Kiala punt bij jou in de buurt. 

Wil je de bestelling zo snel mogelijk in huis hebben? Kies dan voor PostNL, dit kost €6,95 en duurt 1 tot 2 werkdagen. 
  
Verzending naar ieder adres in Nederland
We kunnen je bestelling naar je huis, je werk of direct naar de gelukkige versturen!
 
Je kan er ook voor kiezen om je bestelling op te halen bij een Kiala punt bij jou om de hoek. Je kan het dan ophalen als het jou uitkomt, uiteraard binnen de openingstijden van het kiala punt, maar meestal ook s´avonds en in het weekend.
 
Verzending naar het buitenland
We kunnen je besteling ook naar het buitenland sturen. Stuur ons een email met het land en de producten die je wilt bestellen en wij vertellen je zo snel mogelijk wat het kost. 
 
Ruilen / Retourneren
Uiteraard mag je bij ons je online aankopen ruilen of retourneren! Dit kan binnen 10 dagen na ontvangst. Neem eerst contact met ons op voor het retouradres en een uniek retournummer. Als wij de artikelen in de originele verpakking en ongeschonden hebben ontvangen storten wij het aankoopbedrag terug naar u. 
 
Heb je een andere vraag?
@