Top
Inpaktips voor Sinterklaas

Alle cadeaus die je bij ons besteld worden natuurlijk al superleuk ingepakt en voorzien van een kaartje. Maar wil (of moet) je zelf ook creatief aan de slag, dan hebben we hieronder 5 leuke inpaktips voor je op een rijtje gezet:

 

1. Rood en kraft- papier

Heb je geen sinterklaas papier in huis? geen nood! Pak je cadeau in met rood en/of kraftpapier en je hebt al heel snel het sinterklaas sfeertje. Maak je cadeautje af met lint, een rest stukje inpakpapier of plak er wat kruidnoten op!

 


2. Woordzoeker

Het heerlijke avondje is eindelijk gekomen en moet natuurlijk niet in een uurtje afgelopen zijn. Maak het de ontvanger daarom niet te makkelijk. Je kan zelf een woordzoeker maken met bijvoorbeeld de naam van de ontvanger, of verschillende woorden die eerst weg gestreept moeten worden voordat het cadeau uitgepakt mag worden. Een hele handige online tool hiervoor is http://www.woordzoekermaken.nl/ .
3. Cadeaulabels

Deze leuke labels hoef je alleen maar te printen, uit te knippen en de naam van de ontvangers erop te schrijven. Hang ze met een leuk lintje aan de cadeautjes en het ziet er helemaal leuk uit.  
4. Silhouette

Print (of teken hem zelf) een leuk sinterklaas silhouette op een effen ingepakt papiertje. 


5. foto's ipv namen

Sinterklaas blijft natuurlijk hét feest voor de kleintjes. Kinderen vinden het geweldig om de cadeautjes uit te delen, maar als ze nog niet kunnen lezen kan dit lastig zijn. Voorzie de cadeaus daarom van een foto ipv een naam. Dan kunnen zelf de kleinste hulp pieten aan het werk. 

      


Wij wensen jullie heel veel plezier!